Welkom Wat we doen Coaches Agenda Links Contact

De coaches

Graag wil ik mijn 3 collega's voorstellen.

Deze 3 mannen maken het mogelijk dat ik dit werk kan doen. Zonder hen geen coachsessie.

Uniek op hun eigen manier, met hun eigen specialiteiten.
Eabele (1-3-2009) is een vreselijk lieve ruin. Eabele is erg duidelijk tijdens het werk. Een fijne collega die al menig mens heeft geleerd om grenzen aan te geven en leiding te geven. In het samenwerken is het een kei... Kortom: een kanjer die graag meedoet tijdens een sessie.

Murk (11-6-2004) is een echte allrounder. Hij heeft veel plezier in het endurance rijden. Maar tijdens de sessies steekt hij ook vaak  zijn hoef omhoog met de vraag of hij mee mag doen. Hij kiest er zelf voor of hij wel of niet meedoet. Een super coachpaard ! Thema's als loslaten en angsten zijn zijn specialiteiten.

Boy (12-6-2011) noemen we ook wel Calimero. Met zijn aandoenlijke karakter heeft hij al heel wat mensen om zijn 'hoefje' gewonden. Hoefje tussen aanhalingstekens, want Boy zijn vader is namelijk een Shire, het grootste ras ter wereld. Boy heeft de voeten van zijn vader. Hij maakt van elke dag een feestje, maar is een kei in communicatie en het lezen van onze lichaamstaal. Kleine signaaltjes pikt hij op.